Відбулося засідання Дніпропетровського обласного осередку Ради адвокатів України PDF Друк e-mail
Написав Свєтлічний Ігор, адвокат   
Четвер, 07 червня 2012, 20:30

Засідання Дніпропетровського обласного осередку Ради адвокатів України


01.06.2012р. відбулося засідання Дніпропетровського обласного осередку Ради адвокатів України, на якому були присутні члени ініціативної групи, які легалізували діяльність цієї організації в ГУЮ Дніпропетровській області, зокрема, кілька членів кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Дніпропетровської області та її Голова – адвокат Верба М.І.


Учасники засідання намітили основні напрями діяльності РАУ в Дніпропетровській області, які полягають в інформуванні адвокатської спільноти та громадськості регіону про статутні завдання та поточну діяльність організації та консолідації адвокатів з активною життєвою позицією навколо Осередку.

 

 


Присутні намітили конкретні заходи Дніпропетровського осередку РАУ: проведення прес-конференції про початок діяльності та плани місцевої організації та поширення відомостей про її статутні цілі та завдання серед адвокатської спільноти та жителів Дніпропетровської області за допомогою виступів в засобах масової інформації, відкриття гарячої телефонної лінії телефонної лінії” для адвокатів, які потребують невідкладної допомоги.

 

 


Було вирішено провести круглий стіл для адвокатів регіону для обговорення нового Закону України „Про адвокатуру та адвокатську діяльність”.


Головою Дніпропетровського обласного осередку Ради адвокатів України був обраний адвокат Бондар Ілля Леонідович.

 

 

Інформація надана Дніпропетровським обласним осередком Ради адвокатів України.
Останнє оновлення на Четвер, 07 червня 2012, 21:08
 
Подобається матеріал? Поділись с друзями Опубликовать в TwitterНаписать в FacebookПоделиться ВКонтактеВ Google BuzzЗаписать себе в LiveJournalПоказать В Моем МиреВ дневник на LI.RUПоделиться ссылкой на Я.ру
РАДА АДВОКАТІВ УКРАЇНИ, Київ