Адвокат Атамась Т.І. PDF Друк e-mail
Написав Адвокат Лагутін   
Понеділок, 08 жовтня 2012, 09:14
Сьогодні, приблизно о 11 годині 30 хвилин, на гарячу лінію Комітету захисту професійних прав адвокатів надійшло повідомлення, що адвокат Атамась Тамара Іванівна прибула зі своїм клієнтом до Генеральної прокуратури України, де була затримана працівниками міліції, по обвинуваченню у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ст. 185 КУпАП, злісна непокора працівникам міліції.
Також стало відомо, що адвоката доставлено до приміщення Печерського РУ ГУ МВС України у м. Києві. Група адвокатів, які приймають участь у діяльності Комітету, була направлена до вказаного приміщення міліції з метою встановлення обставин затримання та надання правової допомоги адвокатові. Невдовзі стало відомо, що Атамась Т.І. вивезли з приміщення міліції до Печерського районного суду м. Києва. Куди відповідно адвокати які виїхали на допомогу були перенаправлені.
На теперішній час правову допомогу Атамась Т.І. на дають адвокати Лагутін Олексій, Дідовець Юрій, Сердюк Віталій, Басс Олександр, Різун Володимир.
Більше інформації 
https://www.facebook.com/groups/radaadvokativ/

http://www.youtube.com/watch?v=X3lBI4OiuBQ 

Останнє оновлення на Понеділок, 08 жовтня 2012, 11:12
 
Подобається матеріал? Поділись с друзями Опубликовать в TwitterНаписать в FacebookПоделиться ВКонтактеВ Google BuzzЗаписать себе в LiveJournalПоказать В Моем МиреВ дневник на LI.RUПоделиться ссылкой на Я.ру
РАДА АДВОКАТІВ УКРАЇНИ, Київ